Autóalkatrész chiptuning Budapest. Verblender Riemchen and othe rinteresting facts.

Autóalkatrész külföldi hivatkozások gyűjtő

Autóalkatrész külföldi hivatkozások gyűjtő

Mit tehet az iPhone-val? Találja ki!

2021. május 07. - Tumblr Miki

Mit tehet az iPhone-val? Találja ki!

Ön egyike azon sok ember közül, aki iPhone-on gondolkodik, de nem biztos benne, hogy ez megfelel-e Önnek? Nem ön vagy az egyetlen; sokan haboznak az iPhone vásárlása miatt, mert egyszerűen nem kapják meg a hype-ot. Ebben a cikkben olyan információkat kap az iPhone készülékekről, amelyek rádöbbentik arra, hogy az egy nagy előny.

Gyorsan megtalálja telefonját a Find My iPhone nevű vadonatúj, ingyenes alkalmazással. Lehetővé teszi a telefon távoli elérését, hogy koordinátákat adjon a térképen, növelje a hangerőt, hogy a telefon vastag párnák alól hallható legyen, vagy lezárja a telefont, és lopás esetén törölje az összes adatot.

Ha a Safari segítségével böngészi az internetet iPhone-ján, próbálja ki ezt a trükköt egy új URL beírásához. Ahelyett, hogy kiírná a ".com" szót, megnyomhatja a ".com" gombot. Amint nyomva tartja a gombot, végiggörgeti a legnépszerűbb webhely bővítményeket, beleértve a .org, .net és .edu fájlokat.

A Safari böngészőben egyszerűen telefonálhat egyetlen érintéssel. Lehet, hogy egy vegytisztítót keres, amely a közelben van. Miután megtalálta a telefonszámot, hívást kezdeményezhet a Safari böngésző bezárása nélkül. Csak nyomja meg a számot; ezután csatlakozik ahhoz a helyre, amelyet megpróbál hívni.

Ha a telefoncsomagban nincs korlátlan sms, akkor ügyelnie kell arra, hogy hány üzenetet küld. Lépjen a Beállítások és az Üzenet elemre, és engedélyezze a karakterek számát. Mintegy 160 karakter egy szöveges üzenetben, az üzenet két szövegre oszlik. Ez segíthet abban, hogy véletlenül ne küldjön több szöveget.

A következetes hozzáférés fenntartása érdekében kapcsolja össze személyes és üzleti e-mail fiókját a telefonnal. Ez a funkció lehetővé teszi az üzenetek azonnali fogadását és megtekintését közvetlenül az iPhone készülékén. Választhat rengeteg e-mail fiókot, vagy kiválaszthat egyet, amelyre címkét helyezhet.

Ha véletlenül vízbe ejti iPhone készülékét, ne kapcsolja be azonnal, különben véglegesen károsíthatja. Szárítsa meg a telefont egy törülközővel, és rakja egy éjszakán át egy tál rizsbe. Ez segít eltávolítani az összes vizet, amely esetleg rejtett területekre került.

Ha rosszul van a telefonjával kapott csengőhangoktól, és újakat szeretne, akkor nem kell pénzt költenie újak vásárlására. Ehelyett készítsen saját csengőhangokat! Van egy "Csengőhang alkalmazás" nevű alkalmazás, amely ingyenes. Felveheti a tetsző dalok klipjeit, és csengőhanggá alakíthatja őket !!

Ha nem örül az iPhone jelenlegi beállításainak, mindent visszaállíthat az alapértelmezett beállításokra, amelyekkel a telefonja először is rendelkezett. Ez megtalálható az általános részben a beállítások alatt, és segít abban, hogy újrakezdje, ha olyat tett, amit nem kívánt.

Remek tipp az iPhone használatához, ha kedvenc zenéit felrakja oda, és mp3 lejátszóként használja. A telefon és az mp3-lejátszó hordozása helyett alapvetően a teljes csomag megvan, ha rendelkezik iphone-val, mert zenét is hallgathat rajta.

Összegzésképpen: Ön habozott az iPhone beszerzésével kapcsolatban, azt gondolva, hogy ez túl sok az Ön számára. Most azonban, miután elolvasta a cikk tanácsát, látnia kell, hogy az iPhone használata nem más, mint egy jó dolog. Mire vár még? Azonnal szerezzen egyet!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoalkatreszangolul.blog.hu/api/trackback/id/tr3616525566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása